List Drama JTBC Yang Akan Dirilis Dan Bisa Kalian Nikmati Di Platform Yang Ada

1. Thirty Nine

Terkini tayang semenjak bulan Februari 2022 kemudian, drama yang bertajuk“ Thirty Nine” ini pula jadi drama JTBC yang popule. Tidak cuma itu, drama ini pula tayang di Netflix. Drama ini menceritakan mengenai cerita pertemanan dari 3 orang perempuan yang hendak lekas berumur 40 tahun yang digabungkan dengan cerita romansa. Drama ini diperankan oleh Jeon Mi Do, Kim Ji Hyun, Son Ye Hantu.

2. Forecasting Love and Weather

Tidak takluk terkenal dengan drama Thirty Nine, Drama yang diperankan oleh Song Kang bersama dengan Park Min Young ini pula jadi drama terkenal yang pula disiarkan di Netflix. Menceritakan mengenai sekumpulan pegawai yang bertugas di balik Korea Meteorological Administration.

3. Insider

Diperankan oleh Kang Ha Neul, drama yang bertajuk“ Insider” ini hendak menceritakan mengenai seseorang anak magang pada suatu majelis hukum yang kesimpulannya jadi seseorang narapidana sebab berkedok dalam suatu pelacakan serta pada dikala dirinya ditahan beliau hendak berjuang buat mengubah nasibnya sepanjang ditahan.

4. My Liberation Library

Hendak bercerita hal 3 orang berkeluarga yang hendak melarikan diri dari kehidupan mereka yang amat mengetatkan, ialah Lee Min Ki, Kim Ji Won serta pula Lee EL. Drama ini pula hendak mengaitkan Seon Suk Ku yang jadi seseorang pendatang yang dengan cara misterius alih ke kota tempat bermukim 3 orang berkeluarga itu.

5. Green Mothers Club

Pula tayang di dini tahun 2022, drama yang bertajuk“ Green Mothers Club” ini menceritakan mengenai sekumpulan bunda yang mempunyai anak yang sedang bersandar di kursi sekolah bawah. Drama ini hendak diperankan oleh Choo Ha Boncong, Kim Gyu Ri, Lee Yo Won, Joo Min Kyung sampai Jang Hye Hantu.

6. Cleaning Up

Diperankan oleh Jeon So Min bersama dengan Kim Jae Hwa serta pula Yum Jung Ah, drama“ Cleaning Up” ini hendak bercerita mengenai 3 orang yang bertugas selaku seseorang cleaning service pada suatu industri saham serta arti menceritakan mengenai peperangan ketiga orang itu yang berupaya buat mengubah kodrat kehidupannya itu lewat saham.

By adminbikesegy
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.